Selecteaza un serviciu din Romania

 renunta

 

Doresc

Este un extras de carte funciara de informare livrat pe email, care contine un cod de verificare inregistrat la ANCPI.

Documentul are rol informativ, asa cum ii spune si numele. Nu poate sta la baza unei tranzactii, adica nu se poate incheia un contract de vanzare-cumparare pe baza acestui extras. Oricine poate solicita un extras de carte funciara pentru informare, pentru orice imobil, chiar daca nu este proprietarul imobilului respectiv, tocmai pentru ca extrasul nu are decat valoare de informare. Pentru a se obtine trebuie sa cunoasteti localitatea in care se afla imobilul, numarul de carte funciara si numarul top/cadastral.

Extrasele de carte funciara care au fost convertite in format digital se elibereaza in cateva ore. Extrasele de carte funciara care nu au fost convertite in format digital se elibereaza in maxim 3 zile lucratoare deoarece ANCPI face si conversia lor cu aceasta ocazie. Obtinut prin noi, costul acestui document este de 50 lei indiferent de localitatea pentru care se solicita.

Extrasul de carte funciara de informare electronic are aceeasi intrebuintare ca si cel clasic: incheiere contract gaz/ curent/ apa, obtinere certificat urbanism, diverselor avize si autorizatii de construire/ demolare/ modernizare, are valabilitate in fata notarului pentru informare in cazul contractelor de vanzare-cumparare sau intocmire certificat de mostenitor.

Ca si in cazul extrasului de carte funciara clasic, extrasul CF electronic are valabilitate doar la momentul emiterii, indicand situatia juridica si cadastrala a imobilului din ziua obtinerii documentului. Diverse institutii ale statului va vor solicita ca documentul sa nu fie mai vechi de 30 zile calendaristice (de obicei) sau chiar de 90 zile calendaristice.

Primiti documentul pe email in 3 zile lucratoare sau mai repede; plata se poate face cu card bancar, cu paypal sau prin banca in baza unei facturi.

Solicitati prin noi extrasul de carte funciara electronic pentru ca:

 1. Nu trebuie sa va faceti cont de utilizator, nu trebuie sa completati CNP sau alte date din C.I.
 2. Folosim protocolul de securitate https, astfel ca datele completate pe pagina sunt securizate
 3. Asiguram consultanta pe toata perioada completarii cererii online si chiar si dupa:
  Telefon
  0723089069
  Facebook Messanger
  m.me/cartefunciara.info
  Email
  extrascfromania (at) gmail.com